Invizij Architects.

Redeemer University Student Recreation Centre Renovations


The Student Recreation Centre on the campus of Redeemer University was in need of a renovation to suit the growing student body and the social & academic needs of a new generation of students. Alterations included removing the massive, central stone fireplace and chimney which had created a visual and spatial barrier, reducing the size of the mezzanine and sunken room to accommodate smaller groups, new windows, and new finishes. The result is a new large volumetric space that will allow for larger gatherings and socialization, increased barrier free access, and a fresh, modern look.

 

Location: Ancaster, Ontario
Completed: 2013
Client: Redeemer University Student Senate
Cost: $130,000
Architect: Invizij Architects
Partner-in-Charge: Ross Hanham

Tweets by @Invizij | Invizij on Facebook